pexels-cottonbro-7438102

Hakkımızda

FİART olarak, genel müteahhitlik, inşaat yönetimi ve tasarım-inşa hizmetleri dahil olmak üzere kapsamlı bir mimari hizmet yelpazesi sunmaktayız. Konut mimarisi, ticari alanlar, restoran-cafe tasarımı ve daha fazlası gibi sektörlere özel bir odaklanma ile mimari ve iç mimarinin çeşitli yönlerinde uzmanlaşmıştır. İstanbul’un önde gelen mimarlık firması olarak, en önemli misyonumuz; İnsanlar ve yuva dedikleri mekanlar arasında derin bağlantılar geliştiren mimari tasarımlar ve kentsel gelişmeler tasarlamak. Biz sadece yapılar inşa etmiyoruz; her tuğla ve kirişe hikayeler ve duygular örüyoruz. Mükemmelliğe olan bağlılığımız sarsılmazdır ve tasarıma yaklaşımımız titizlikten başka bir şey değildir. Tasarımlarımızla yaşayan herkes için hayatları zenginleştirmek ve daha derin, anlamlı bir varoluşu beslemek için amansız bir görevdeyiz.

Yolculuğumuz, bir konseptin başlangıcından itibaren bir arayışa çıktığımız, fizibilite çalışmalarının inceliklerine derinlemesine daldığımız ve son olarak detaylandırma ve gerçekleştirmenin sanatsal inceliklerine titizlikle dokunduğumuz bir yolculuktur. Bu alanların birbirine bağlı doğasını tüm kalbimizle benimsiyor, her projeye dokunduğumuzda yenilikçi ve tasarım mükemmelliği sunuyoruz.

“Hayalleri Tasarlamak, Gerçekleri İnşa Etmek” sözümüzle, müşterilerinin hayallerini, mimari vizyonumuz ile somut ve olağanüstü yapılara dönüştürmeye olan bağlılığımızı vurguluyoruz. Tasarımlarımızla mümkün olanın sınırlarını zorlamaya kararlıyız. Mimari mükemmelliğin insan özlemiyle buluştuğu ve mekanların olağanüstülük için bir tuval haline geldiği bu yolculuğa bizimle katılın. 

İstatİstİklerİmİz

Yıl Deneyim
0 +
Mutlu Müşteri
70 +
Biten Proje
1 +

Ekibimizle Tanışın

İsmail Özalp
Kurucu Ortak
Mimar
Fatıma Özalp
Kurucu Ortak
Mimar
İsmail Çelik
Mimar
Taha Eren Göksu
İç Mimar
Kerem Akagündüz
İnşaat Mühendisi
zafer demirci
İnşaat Mühendisi
Muhammed Özalp
İnşaat Teknikeri
Kerim Özalp
Şantiye Şefi
Taha Dağdelen
Elektrik Teknikeri
Buse Nur Çetin
Stajyer İç Mimar

Görüşler